Da er endelig en lang og travel overlappsuke ferdig, og denne gjengen er klare for å ta på seg vinterens mange oppgaver.

Vi har allerede fått konstatert at kokkene på kjøkkenet (Anne, Linda og Lene) lager fantastisk god mat, så vi kommer ikke til å sulte gjennom den lange mørke tiden som snart venter oss. Det var jo egentlig egg-krise på øya, men kjøkkensjef Anne kastet seg rundt og fikk bestilt opp tonnevis av egg. Kanskje ikke tonnevis, men nå har vi egg til frokost og lunsj.

Driftgjengen (Henning, Håvard, Claus, Sigmund og Lars) har blant annet gitt oss herlig badetemperatur i Playa del Alge, fikset et punktert dekk, gjort en fabelaktig innsats med å pusse opp toalettet på Speakers Corner og ellers passet på at denne noe utdaterte Stasjonen fortsatt fungerer så bra som den gjør.

E-gjengen (Jens-Aksel, Ralf, Kim-Rune og Silje) kan til tider være litt irriterende for innbyggerne i Olonkinbyen, da de skrur av Wifien til alle døgnets tider.

Mens Metten (Tom, Baard, Tone og Sigrun) har gitt oss et nydelig turvær denne helgen, med sol, lite vind og gode turforhold. Dette må de fortsette med…

Og vi alle blir tatt godt vare på av Geir Ebbe (Høvdingen) og Ellen (DOCA), så dette må jo bare bli et supert halvår.

This post has no comments. Be the first to leave one!

Join the discussion

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *