Våre fantastiske kokker

På Jan Mayen har vi denne kontingenten tre vakre damer på kjøkkenet som lager herlig mat, vasker gulv, bord, stoler og benker. De vasker sengetøy og baker kaker. Stille opp med frukt til kaffepausene og passer på at ingen går sultne fra matbordet. Vi andre blir jo rett og slett skjemt bort.

Men hvem er nå disse damene på kjøkkenet?

Vi har kjøkkensjef Anne fra Nøtterøy, assisterende kjøkkensjef Linda fra Stavanger og 1. kokk Lene fra Bergen.

Anne har lang fartstid fra Jan Mayen med hele 12 kontingenter tilbakelagt ute på Ishavet. For henne er det nesten som å komme «hjem» igjen når hun er her på øya. Det er alltid like artig når Anne forteller om ting fra «gamledager». Om hvordan enkelte ting har forandret seg med tiden, men ikke nødvendigvis til det negative. Anne er en flott dame som har orden på kjøkkenet, og hun stresser aldri.

Linda er en liten solstråle som alltid har et smil på lur, mens hun disker opp mat, baker kaker eller vasker Salongen. Hun er en stolt bestemor og deler gjerne koselige historier fra fastland. Linda er glad i å gå på tur, og selv om det er dårlig vær eller kaldt ute er hun like positiv og blid.

Lene er relativt sportsinteressert, og det går spesielt i håndball. Man kan fort finne Lene i en TV-stue hvor hun heier på Elverum. Men Lene er også veldig sosial av seg, så så fort det er pause kommer hun løpende inn til oss andre som ikke er så håndballinteresserte. Og plutselig smetter hun tilbake til den andre TV-stuen igjen, for da er pausen over. Lene er alltid positiv og stiller opp hvis man trenger hjelp, hun er en skikkelig god jente.

Det er alltid like hyggelig å komme inn på kjøkkenet å slå av en prat med disse damene, takk for at dere gjør en så god jobb.

This post has no comments. Be the first to leave one!

Join the discussion

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *