På kontingentens femte bursdagsfeiring var det spreke Wenche sin tur. Dagen ble innledet med hyggelig bursdagshilsen på tavlen ved speakers corner, koselig lesning for oss alle. Til Wenches store overraskelse hadde «noen» pyntet kontoret hennes i morgentimene og strikket Jan Mayen votter.

Ettersom selve dagen falt på en mandag ble feiringen utsatt til onsdag kveld, Jan Mayens svar på lille-lørdag. Jubilanten er en av kontingentens mest turglade og som trives ekstra godt i turklær ved et bål. Derfor ønsket Wenche å feire dagen sin i litt andre omgivelser enn ved langbord i spisesalen som tradisjonelt gjøres på stasjonen. Valget falt på Flyrestauranten, det eneste stedet hvor det tillates åpen ild innendørs, så da dro hele besetningen dit for å feire Wenche til langt uti onsdagens kveldstimer.

Bursdagsmenyen var grillede pølser og marshmellows, et godt valg til servering på Flyrestauranten. Til dessert på mandag var det laget en flott ostekake med bær. Det er alltid stas når besetningen samles på en litt annen plass enn til hverdags, bål og grillede pølser lagde en fin uformell ramme rundt feiringen. Det ble gratulert, spist, skålt og sunget bursdagssang. Tradisjonen tro ble tønnelokk med inskripsjon og Helle Ishavskniv overrakt av Høvdingen.

Vi gratulerer!

Tekst og bilder skal ikke kopieres uten tillatelse. Opphavsretten til bildene tilhører fotografene

This post has no comments. Be the first to leave one!

Join the discussion

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *