Kontingentskifte nærmer seg fort, og har skapt en del hodebry for Kvartermester Finseth. Hvor skal han gjøre av alle folka som skal innkvarteres i en hektisk overlappsuke?

Det ser nå ut til at Kurt Fladseth har funnet løsningen og vår kjære Kvartermester kan puste litt lettere. Etter en vinter med en del snø og snøføyk har vi mange store snøhauger som innbyr til kreativitet. Med god hjelp fra Oddvar, Stian og Kristian har sovekapasiteten blitt utvidet med 2-3 plasser, med store muligheter for videre utvidelser.

Den nye soveavdelingen kan lett utvides med flere plasser, i tillegg til at det er god plass til flere snøhuler i denne og andre snøhauger.

Kurt og Lene benyttet straks anledningen til å overnatte og kan rapportere om en fantastisk god natts søvn. Overnatting i snøhule kan absolutt anbefales til alle.

Kvartermester Finseth uttaler at han nå har fått tilbake nattesøvnen og er svært takknemlig for den kreative løsningen på innlosjeringsutfordringene.

Arkitekt Fladseth er også fornøyd med det foreløpige resultatet, og håper dette er startskuddet for en storstilt utvidelse av stasjonen.

Tekst og Foto: Kurt Fladseth

Det er stengt for kommentarer.