Trippel bursdag

Første bursdagsfeiring for denne kontigenten ble ikke mindre enn en heidundranes trippel bursdag. De unge jubilantene som skulle feires var Terje Adriansen (vedlikeholdsleder) Pål Lunde (sjefsingenør) og Erik Sommerseth (Sondeleder). Og om du nå tror at det er stusselig å feire bursdag på en ensom øy langt ute i ishavet, ja da tar du grundig feil! Her var det fantastiske kaker i ulik valør, pyntede ishavsfolk og ikke minst en reinsdyr middag som kunne utkonkurrert selv den beste Michelin restaurant. Stemningen var særdeles god rundt bordet med taler fra høvdingen og utdeling av gaver underveis. Etter middagen var vi alle enige om at vi allerede gleder oss til neste bursdag. 

Hjertelig takk til den fantastiske gjengen på kjøkkenet som gjorde dette til en minneverdig feiring. 

Feiringen starten klokken 15.00 med kaffe og nydelig kake. Her er jubilantene fra venstre Terje, Erik og Pål meget klar for kake.
3 karer som er meget fornøyd med å feire dagen sin på selveste Jan Mayen.
Beklageligvis er det ikke bilder av den fantastiske maten vi fikk, da fotografen på det tidspunktet var opptatt med spising. Kan melde at det er det beste måltidet på mange år;)
Erik er den eneste av jubilantene som ikke har vært på Jan Mayen før, så i tillegg til kniven fikk han hjemmelaget rekved fjøl med inskripsjon. En særdeles eksklusiv gave.

Én kommentar til: Trippel bursdag

  1. Willy Johansen

    Gratulerer min gode venn Terje med gårsdagen 🙂