På torsdag kom endelig sommerkontingenten opp og været må vi si viste seg fra sin beste side. De fleste har fått pakket ut det de selv eier, og ellers kommet godt i gang med opplæringen på de ulike avdelingene.

Siste 10-kaffen for vinterkontingenten samlet, men også Harald som nå begynner å jobbe på Svalbard. Vi ønsker han lykke til, og takker for innsatsen 🙂

Vi som tilhører vinterkontingenten har jo levd skjermet over lengre tid nå, men etter at sommerkontingenten kom opp har også vi måtte gjøre tiltak her på øya. Antibacdispensere har vi fra før av, men flere har blitt montert opp på forhånd der det er behov for det. I tillegg har vi alle fått utdelt hver vår antibac som nå har blitt vår nye følgesvenn hvor enn vi går på stasjonen.

Vi gjør så godt vi kan ut av de forutsetningene vi har her og vi tilstreber å holde avstand så godt det lar seg gjøre. Felles areal blir nå hyppigere vasket, og desinfisert opptil flere ganger daglig. I tillegg er det blitt restriksjoner på hvor mange som kan oppholde seg i tv-stuer og andre områder.

Basseng, solarium, massasjestol, sauna ute og badstu inne er nå stengt. Gymsalen kan fortsatt benyttes, men kun av en og en om gangen, så skal man dit må man skrive seg opp på ei liste i tillegg til å sørge for at det man bruker der blir desinfisert etter bruk.

På kjøkkenet er det nå slutt på buffet, og all kald mat blir nå pakket inn i kuvertpakninger. De ulike avdelingene har blitt delt opp i to puljer slik at det ikke oppholder seg så mange som det vanligvis ville gjort samtidig i spisesalen under måltidene. I tillegg er det kun kjøkkenbesetningen som har lov til å gå bak på lagrene, så er det noen som trenger noe der, henter de det gladelig for deg.

Ellers har også påskeharen vært på besøk og da vi sto opp påskeaften og gikk ut døren, lå det «påskeegg» klart til hver og en av oss noe som var en fin start på dagen 🙂

This post has no comments. Be the first to leave one!

Join the discussion

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *