SOLFEST

Lørdag 26.01 var det klart for årets solfest. Ryktene sier at solen i teorien skulle ha åpenbart seg for oss på 71 grader nord den 22. januar. Dessverre var dette ikke tilfellet, men det stoppet ikke denne gladgjengen fra å feire solen sin ankomst, selv om den befant seg på andre siden av skylaget.

Festlighetene startet på formiddagen på Playa del Alge. E-avdelinga hadde brukt flere timer på å fjerne is rundt bassenget, slik at vi unngikk lårhalsbrudd blant besetninga. Solstoler var satt fram, Beeren-bar, bygget av Lars, ble åpnet og Kuling og Storm prøvde seg som bartendere. Temperatur i bassenget: 37 grader, i lufta: -4.

Festmiddag stod som alltid, kjøkkenet for. På menyen: lett sommermat. Spekemat, rømmegrøt, kyllinglår mm.

Da været ikke tillot raketter på nyttårsaften, benyttet vi soldagen til å få sendt dem opp som en start på kveldens markering i regi av metten. Gjestene møtte lett antrukket som seg hør og bør på det som kunne ha vært en fin sommerkveld.

Den eneste som ikke møtte opp på årets solfest, var SOLA!

Vi vil også takke våre nedreisepasienter, Harald og Ben for innsatsen de har gjort denne perioden. Lykke til på fastland, så ses vi i mars.

Det er stengt for kommentarer.