Skjermingen vi hadde før avreise foregikk i årets påskeferie, og selv om flere sikkert drømte om å være langt til fjells på hyttetur eller annet la det ikke noen demper for tilværelsen på Jørstadmoen. I nærheten av leiren var det en gapahuk som vi benyttet oss av flere ganger, og skjærtorsdag dro vi dit rundt lunsjtider og fyrte opp grillen. Bålmester var selvsagt Finnmarks store sønn Ben, og det var en oppgave han tok på strak arm uten problemer. Blå himmel og sol var bestilt fra gjengen på Meteorologisk, og når de leverte til karakter 6 var det en hivanes dag.  

Vi hadde også en kveldstur dit rett før vi dro opp men da var det ikke bare grillpølser, men også engangspizza (les: grandiosa) som sto på menyen. Selv om pizzabunnene må sies å ha blitt litt svidd og det var noe sølete å spise det, smakte det godt allikevel.

Cyberharen kom også innom men på grunn av at vi var i skjerming var det Gunhild som fikk levert det til oss før hun dro nordover igjen. Torgeir hadde også med alt for mange store poser med twist som alle var tomme før vi reiste opp. Vi alle konkluderte vel med det at annerledes påske var en fin påske det også 🙂

Tekst og bilder skal ikke kopieres uten tillatelse. Opphavsretten til bildene tilhører fotografene.

This post has no comments. Be the first to leave one!

Join the discussion

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *