På lørdag var hele driftsgjengen og kjøkkensjefen sjøl i sving, for med flyet kom det ikke bare mat og drikke, men også nye disker opp til kjøkkengjengen. Dette kunne ha vært et enkelt prosjekt, men da døren bak kjøkkenet og hovedinngangen er for smale, måtte diskene ta den lange veien fra Maskinrom 1. Operasjonen ble nøye planlagt med hjul til å trille diskene på og stropper til å dra/løfte med. Det ble og satt på gaffateip langs benkeplaten for å beskytte denne.

Veien gikk så fra maskinrommet, via gangen opp til speakers corner, men da trappen i gangen var forsert, viste det seg at klaringen gjennom branndøren var så liten at gaffateipen måtte tas av for å få plass. Videre gikk det mye lettere med stødig navigering fra gjengen rundt speakers corner, gjennom salongen og inn i messa. 

Det består av en serveringsdisk, kjøledisk og en kombinert disk med kjølebrønn og vannbad. Kjøledisken er derimot litt liten, så enn så lenge har vi beholdt den gamle. Vi satser på å få bestilt opp en likedan kjøledisk eller et kjøleskap som drikken kan stå i, slik at vi også får byttet ut den etterhvert.

Det er stengt for kommentarer.