Nedreisefest og bursdager

Lørdag 14 september ble det gjennomført en nedreisefest og bursdag samme kvelden. Både Jonny, Håvard, Tina og May-Lin fikk sine bursdagsgaver fra Høvdingen. Håvard ble også tildelt en ekstra gave fra Forsvaret for sin 60 års dag. Senere på kvelden fikk Beerenbergbestigere diplom får sitt heltemot opp breen til Kraterkanten. Anders, Heidi, Håkon, Tomas, Marte og Tina var med på turen i tillegg til Ben. De som fikk godkjent Kjentmannsdiplom var Marte, Even og Vera. Diplom for gjennomført Kvalrossløpet innen fristen gikk til Oddvar og Marte. (Beklager noe dårlig kvalitet på bildene).

Superkjentmanndiplomer gikk til Andres, Heidi, Vera, Marte, Tina, Tomas og Geir. Elektrikerne Daniel og Sindre fikk diplom for god innsatts og for at de tross alt har holdt ut med oss fastboende i sommer.

Det ble en minneverdig kveld og Høvdingen holdt en flott tale som beskrev hvor bra sommersesongen har vært. Høvdingen fikk også til gjengjeld en varm tale fra Oddvar med stående applaus fra hele besetningen.

E-sjef har nettopp holdt en flott tale til Høvdingen

Nye Jan Mayen`ere

Ni nye pluss Anders som har gjennomført ett halvt år på Djeveløya 

Avslutningsvis fikk Vera en ekstra premie fra E-avdelingen. Ifølge turloggen har Vera gjennomført 28 overnattinger på hyttene. Nr. 2 på lista hadde kun 12 overnattinger. Av alle overnattingene står Vera for 30 %. Altså ingen over ingen ved siden av. Som premie fikk Vera en velbrukt Switch fra E med limt plate som beskrev at hun er årets Fjellgeit 2019.

Turdronningen Vera Lund mottar heder fra E-avdelingen. Oddvar står for utdelingen.

Det er stengt for kommentarer.