Nedreisefest :)

    

  

Plutselig var dagen her…Nedreisefest! Vi undrer oss over hvor fort månedene har flydd forbi, nå er det bare kort tid til «de nye» som utgjør sommer-kontingenten ankommer. Våre dager i Ishavet er veldig snart over…for denne gang.

Igjen hadde de dyktige kokkene våre stelt istand til festmåltid. Vi samlet oss rundt langbordet i spisesalen og maten smakte virkelig godt. Tror vi alle kommer til å savne den gode maten vi har blitt så vant til dette halvåret.  «Metten» bidro med dessert, en nydelig kake med nøttebunn, krem og bær. Etter maten var det dags for utdeling av plaketter, diplomer og andre utmerkelser man har gjort seg fortjent til i løpet av halvåret på Djeveløya.

Alle som var «førstereis» i høst mottok den flotte Jan Mayen plaketten med inskripsjon, andre som har tjenestegjort her tidligere mottok metallskiltet med inskripsjon til å feste på plaketten de mottok da de var «førstereis». Etter utdeling av plakett/ metallskilt til alle var det diplomene og utmerkelsene som stod for tur.

Det ble 5 nye medlemmer i Jan Mayen Nøgenbaderforening. Lars, Eva, Robin, Unni og Didrik hoppet gladelig uti sjøvannet som holdt 0,2°C for å sikre seg dette eksklusive medlemskapet.

Det var 7 som mottok tittelen Superkjentmann, etter å ha besteget minst 18 av øyas fjelltopper i løpet av vintermånedene. Kristian, Cecilie, Unni, Wenche, Eva, Vera og Venke var dem som fikk denne gjeve tittelen.

3 har gjort seg fortjent til tittelen Kjentmann etter å ha spasert vel og lenge til noen av terrengets utposter, uten å benytte kjøretøy eller annet fremkomstmiddel enn egen muskelkraft. Vera, Wenche og Venke tar hjem tittelen Jan Mayen Kjentmann.

Jan Mayen Fred og Ro klubb har også fått nye medlemmer. De har rodd minst 100 000 meter hver i løpet av vinteren, på treningssalens gode romaskin. Cecilie, Kristian og Jørn (ikke tilstede på bildet) har klart denne bragden.

Tilslutt ble det delt ut 4 sær-utmerkelser som kun gjelder akkurat vår kontingent. Vera mottok diplom for å være vår Tindevegleder, hun har utrettelig brukt sin terrengerfaring på øya til å hjelpe andre i å oppnå sine etterlengtede topper. Christer mottok diplom for en noe spesiell flaggheising på Nunataken. Wenche ble kåret til kontingentens tabatadronning, etter å ha dratt i gang 2 ukentlige tabata-treninger som vi sammen har klart å holde liv i (med godt oppmøte) vinteren gjennom. Cecilie mottok spesiallaget sjøbade-diplom, der badingen ble foretatt i Kvalrossbukta. Sjøtemperaturen fra den dagen vites ikke men all den tid vi snakker Ishavet er det ikke spesielt mange røde grader uansett.

Gull-oppvaskkosten, en statuett fra kjøkkenet til den som har deltatt mest som oppvaskhjelp om helgene ble tildelt Vera.

Kvelden forløp seg som nedreisefester skal, mye hygge og godt selskap med besetningsmedlemmene som hver og en gjør at nettopp vinterkontingenten 2017 / 2018 er unik.

Tekst og bilder skal ikke kopieres uten tillatelse. Opphavsretten til bildene tilhører fotografene

This post has no comments. Be the first to leave one!

Join the discussion

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *