Nedreisebursdagsfest

Fredag 27. mars var det tid for nedreisefest for vinterkontingenten 2019-2020, i tillegg til at vi også feiret Driftssjef Harald som hadde bursdag samme dag. Bursdagsbarnet fikk hyggelig hilsen på speakers og ble geleidet inn til middag av Doca Borghill. Høvding Rune overrakte som vanlig gaver, i tillegg til at noen kreative sjeler tok han med på rebusløp tidligere på dagen.


Kjøkkenet serverte en nydelig 3-retters middag bestående av selvgravet rein til forrett, indrefilet av elg med tilbehør til hovedrett og pæreformet sjokolademousse til dessert.

Etter middag fortsatte festlighetene på et riktig så fint og festpyntet bilverksted. Der holdt Høvding Rune en tale hvor han oppsummerte både smått og stort som har skjedd det halvåret vi har tilbringt sammen. Etter talen var det duket for utdeling av ulike diplomer og utmerkelser man kunne få, i tillegg til at de som for første gang har tilbragt et halvt år på denne øya fikk utdelt hver sin Krest. De som fikk Krest var Nils Rune, Håkon, Ken-Gjøran, Sofie, Ingrid, David, Helga-Marie, Kenneth E og Borghill.

Superkjentmann: Wenche, Borghill, Ingrid, David, Helga-Marie, Ken-Gjøran, Rune og Sofie

Superkjentmann er diplomet for de som har besteget minst 18 av 50 topper på Superkjentmannslisten.

Kjentmann: Wenche, Sofie, David og Helga-Marie

Kjentmannsdiplomet er for de som har lagt ut på lengre turer til Maria Musch, Branderpynten, Ulla, Polheim og Høybergodden.

Nøgenbading: Håkon, Ken-Gjøran, Ingrid, Sofie, David, Helga-Marie, Kenneth E, Tor og Nils Rune

Nøgenbading er diplomet for de som har senket sitt eget legeme i havet. Temperaturen som var ved siste bading den 28. februar var på lune -1,1 grader og hele 9 stykk tok turen ut i det forfriskende havet.

Denne kontingenten har vi også hatt ei som har vært en iherdig roer og som fullt fortjent har blitt medlem i Jan Mayen fred og roklubb. Helga-Marie har rodd 100 000 meter i løpet av kontingenten og dermed helt fra Jan Mayen og til fastlandet.

Det ble en fin markering på det som nå begynner å være avslutningen på et begivenhetsrikt halvår for denne kontingenten. Flere av oss har nå blitt rikere på både diplomer og utmerkelser men ikke minst tar vi med oss mange erfaringer og mye lærdom vi kanskje ikke nødvendigvis ville ha fått hvis vi aldri hadde søkt oss ut hit.

Det er stengt for kommentarer.