Met. Tekniker Andre fyller år!

  

  

Vi teller nå kontingentens åttende bursdag, vår trivelige Met. Tekniker Andre fyller år. Selve dagen var på fredag, men fredag er jo nesten lørdag og jobbfri for mange, så Andre ønsket feiringen lørdags kveld isteden.

En hyggelig bursdagshilsen på Speakers Corner ble lest av alle på fredags-morgen, det har blitt en del av dem etter hvert og det er like trivelig å lese hver gang. Til fredags-middag ble det sunget bursdagssang og en flott gulrotkake stod klar til dessert. Kokkene våre er som alltid flinke til å lage det jubilanten ønsker, en saftig og god gulrotkake er de fleste veldig glad i.

Andre ønsket en litt utradisjonell feiring, så det vanlige bursdags-pyntede langbordet i spisesalen ble byttet ut med grillfest i Flyrestauranten på lørdags kveld isteden. Menyen var røkt-grilla pølser med alt av tilbehør, det er alltid stas når besetningen samles på en litt annen plass enn til hverdags. Bålet og grillede pølser ble en fin uformell ramme rundt feiringen, i ekte ishavsstil. Tradisjonen tro ble tønnelokk med inskripsjon og Helle Ishavskniv overrakt av Høvdingen.

Vi gratulerer!

Tekst og bilder skal ikke kopieres uten tillatelse. Opphavsretten til bildene tilhører fotografene

This post has no comments. Be the first to leave one!

Join the discussion

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *