Nå er det allerede gått to måneder siden sist vi fikk forsyninger, og det er derfor på høy tid med litt påfyll. Hvert år er det duket for båtanløp i Kvalrossbukta, da de i tillegg til mat har med seg mye varer og annet som skal benyttes i den daglige driften. På returen derimot tar de med seg all søpla som blir produsert, og all marint søppel som har blitt plukket av besetningsmedlemmene på øya det siste året.

For å kunne komme seg til Kvalrossbukta må veien over dit åpnes, da den i løpet av vinteren snør igjen. Dette er noe som vedlikeholdsleder David begynte med i starten av mai, da med å brøyte og grave frem stikkrennene, etterfulgt av planering av veien. Sigmund har vært en viktig bidragsyter til at veien nå er farbar, så vi får fraktet varer frem og tilbake. Tommel opp for det!

Ellers har E-avdelingen med Silje i spissen gjort en knalljobb med å merke all søppel og annet som skal sendes tilbake til fastlandet med båten. Kjøkkengjengen (les: maskinist Kristian) har fått byttet om på kjøler og fryser, ryddet og gjort plass til nye matvarer. Tror nok de fleste gleder seg til friske og sprøe grønnsaker igjen!

Våre kjære MB’er ble ifjor erstattet av amaroker, og blir nå noe vemodig sendt ned.

Nå krysser vi bare fingrene for at skipet og mannskapet får en trygg seilas mellom fastlandet og Jan Mayen.

Det er stengt for kommentarer.