Høvdingen på et av de mange kreasjonene på Kvalrossen

I helgen var det pinse og langhelg, og det er noe som alle unntatt de som var på vakt har benyttet seg godt av. Flere av hyttene rundt omkring på øya, både de små og litt større har vært i bruk, og når meteorologisk leverer på værmeldinga er det fint lite man kan klage på her ute i ishavet. Det har også blitt gått mange dagsturer, og det er flere som kan krysse av enda noen topper på superkjentmannlista.

Ingvill var ei natt på Camp Margareth, mens Elias var på nye Vera. De dro til Høybergodden på lørdag, og kan nå si at de har vært på øyas- og Norges vestligste punkt.

David overnattet på Camp Olsbu.

Puppebu fikk heller ikke være i fred, for dit dro Kari, Liv Ingrid og Torunn. Selv om den hytten er en av to med innlagt strøm, hadde de for anledningen med seg primus slik at de kunne dra på tur for å kose seg med nystekte sveler.

Ben og Henning dro til Gamlemetten (Frydenlund). Lena og Jens Morten var også der på en visitt. Lena tjuvstartet for øvrig helgen allerede på torsdag og dro da til Ulla, før hun fredag gikk over til Frydenlund.

På Ulla levde Silje og Sigmund det gode liv.

Pinsepåskeføre på toppen av Nunataken

Det er stengt for kommentarer.