Kjøretøy dåp

  

  

Her på øyen har man omsorg for alt, også maskiner og kjøretøy. Kjøretøy kan slett ikke kjøre rundt og bare hete gelandewagen, snøscooter eller hjullaster, det føles ikke helt riktig. Så da har man selvsagt et godt gjennomtenkt egennavn på hvert kjøretøy, E-avdelingen har sin trofaste Aurora (forøvrig en gelandewagen), andre avdelinger har sine kjøretøy med hvert sitt unike egennavn.

Litt bortkommen ble da de to nyere ankomne kjøretøyene; graver og bulldozer. De stod i garasjen uten navn så dette måtte rettes på. Avstemningslapper ble hengt opp på speakers så alle fikk foreslå passende navn. Med navneforslaget har man også en godt begrunnet utgreiing på hvorfor kjøretøyet bør få nettopp det foreslåtte navnet.

Vi landet på to flotte velfortjente navn:

  • graver fikk navnet Tormod, begrunnet med at det var Tormod Karlsen som kjørte graver’n i land da den ankom øyen med forsyningsbåten Maursund.
  • bulldozer fikk navnet Øyvind, etter Øyvind Hansen’s trofaste tjeneste som Driftssjef her over mange mange år.

Dåpsfesten ble holdt i storgarasjen kvelden før forsyningsflyet ankom. Høytidelig ble de nye kjøretøy-navnene avduket av vår egen dåpsmaster Harald. Deretter poserte Øyvind smilende foran «sin» bulldozer, og vi håper også Tormod er glad og beæret over at graver nå lyder hans navn.

Tekst og bilder skal ikke kopieres uten tillatelse. Opphavsretten til bildene tilhører fotografene

Det er stengt for kommentarer.