I helgen var det duket for enda en bursdagsfeiring, og denne gangen var det Kim-Rune som skulle forlate de glade 20-årene, og ta de første stegene inn i den voksne verdenen. Vår kjære, flotte, barske ingeniør fylte nemlig 30 år på lørdag og dette ble markert med bursdagssang på sengen, en deilig kopp med varm kakao toppet med masse krem, en liten bursdagspresang og en muffins fikk jubilanten også. Glad og fornøyd gikk han tilbake til lugaren.

Til middag ble det servert pinnekjøtt etterfulgt av Lenes fantastiske iskake til dessert. Under måltidet delte Høvdingen ut tønnelokk og kniv i tradisjonens tro. Siden Kim-Rune ble 30 år fikk han også en liten tilleggs gave fra stasjonen. En gravert drikkeflaske av stål var pakket fint inn i skikkelig «macho» gavepapir. Og skal vi tro jubilanten rett ble han ganske så fornøyd med årets gavefangst.
Kim-Rune, du er en super fyr, 30-årene ser ut til å kle deg godt. Lykke til med de 30 neste.Etter middagen trakk vi alle ut i Salongen for en liten kopp med kaffe. Her ble det holdt tale til de som skal forlate oss denne uken. Håvard og Henning reiser hjem for å feire julen på fastland, men kommer tilbake i slutten av januar. Jens-Aksel skal også reise hjem, men i motsetning til de andre har han dessverre ingen returbillett i denne omgang. Så Jens-Aksel, vi vil takke deg for en supergod innsats du har gjort her på øya. Du er en fantastisk fyr og vi ønsker deg alt godt på fastland.

   

Det er stengt for kommentarer.