Juleflyet 2019

Onsdag 4. desember kom juleflyet til vår store glede. Det var ikke mange som hadde troen på at det kom til å bli fly den dagen siden været ikke hadde vært all verden de siste dagene, med både vind, tåke, snø og regn. Heldigvis skifter jo været her ute fort, og flyet landet 1300 lokal tid. Etter vel tre timers bakkeopphold var det på tur til fastlandet igjen 1600 lokal tid.

Herculesen hadde med seg forsyninger, julepost og noen dagsbesøk til de på stasjonen. I tillegg kom det blant annet juletre, julestjerner, ildtopper og ved. Adventsnissen hadde også med sjokoladekalender til alle på stasjonen, noe som ble satt stor pris på.

Med flyet hjem dro juleposten fra kontingenten til de der hjemme, men også elektriker Ben og driftssjef Harald. De skal feire jul på fastlandet, men i slutten av januar kommer de hit igjen. Det betyr at Håvard og Jonny er tilbake etter å ha vært hjemme en stund, og klar for å ta fatt på alle de ulike arbeidsoppgavene som er her ute på ishavsøya. I tillegg til de to, kom også Nils opp som skal være her i to måneder som teknisk støtte for elektronikkavdelingen.

Håvard, Nils og Jonny

I kjent stil etter flydag er det tacofredag, så nå tar vi alle helg etter å ha spist litt for mye til middag!

God helg 🙂

Tekst og bilder skal ikke kopieres. Opphavsretten til bildene tilhører fotografene.

Det er stengt for kommentarer.