Jentetur til Frydenlund

Forleden helg dro alle jentene på tur til Frydenlund, og med oss i sekken hadde vi pakket godsaker av ymse slag. Høvdingen og Baard var snille og fraktet damene til enden av Nordlaguna, men hadde det ikke vært for den ene snøskavelen ville de nok ha kjørt oss helt til døren.

Ellen og Anne fikk start på aggregatet, og en liten kaffekopp ble servert til de snille sjåførene og Ralf. Men dette var ikke en hyttetur for mannfolka, så de ble kastet på dør.

Etter en liten vandretur til Seismo Liberg, kom damene tilbake til en god og varm hytte. Kjeks og ost stod på planen, sammen med litt sprudlevann.

Timene gikk fort med mye skravling, noe sang og latter. Det var tid for middag, og i dag stod indrefile av okse på menyen sammen med røstipoteter, herlig hjemmelaget hvitløkssmør og salat. Ellen, Silje og Sigrun kastet seg rundt og fikk vipset sammen en middag. Heldigvis for oss var ikke hjelpen alt for langt unna. Lene og Linda kom med gode tips og innspill fra sidelinjen om hvordan kjøttet skulle stekes. Resultatet ble ganske så bra, for maten ble spist.

Etter middag fortsatte vi kvelden med yatzy spill og quiz. Tone var Yatzy-master og holdt orden på poengsummene. Selv om hun sier at hun ikke jukset kom hun overraskende høyt opp på listen…

Søndagen kom og vi skulle rekke vaffler på Metten. I sludd og regn gikk vi ned til Nordlaguna og møtte Geir Ebbe, Baard og Lars. Kliss klass satt vi oss glade inn i bilene og fikk servert herlige vaffler på Metten av Tom.

This post has no comments. Be the first to leave one!

Join the discussion

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *