På tirsdag hadde damene på kontingenten jentekveld borte på Metten. Henning disket opp med hjemmelagd pizza og Elias lagde sjokoladefondant som de sendte med damene bortover til stor suksess. Det ble tid til strikking for de som ønsket det og ellers skravvling til den store gullmedaljen. Liv Ingrid hadde vakt på metten og kjørte oss andre tilbake og når det er stappmørkt ute og det synges Åge Aleksandersen med «Lys og varme» tilbake til stasjonen kan man vel trygt si at det var en trivelig kveld!

I skrivende stund er det grått og vått utendørs, og det har det vært litt for ofte den siste tiden. Men været får man jo ikke gjort noe med, og (u)heldigvis har man jo mer enn nok å holde på med innendørs i form av dingvask, pakking og det som hører med. Snart venter jo fastlandet igjen!

Så må vi selvsagt gratulere den meteorologiske stasjonen på øya med hele 100 år! 17. september 1921 ble nemlig de første værobservasjonene sendt fra Jan Mayen. Feiringen har vi allerede hatt tidligere i sommer, men vi håper alle der hjemme tar en skål eller to for «Metten» ikveld!

God helg ønskes til alle når den tid kommer 🙂

Tekst og videoer skal ikke kopieres uten tillatelse. Opphavsretten til videoen tilhører Jan Mayen stasjon.

This post has no comments. Be the first to leave one!

Join the discussion

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *