Ingeniør Christer fyller år!

   

        

På selveste Lucia-dagen var det duket for kontingentens tredje bursdagsfeiring. Dagen ble innledet med hyggelig bursdagshilsen på tavlen ved speakers corner, samt en munter bursdagssang til Christer fra fem Lucia’er som svingte innom jobben og pauserom kl 10. Det er spesielt å feire bursdag i Ishavet.

Til middag ble Christer fulgt til bursdagspyntet bord av Sj.tekn Wenche, deretter ble det skålt og sunget bursdagssang. Middagen Christer ønsket seg var andebryst med appelsinsaus, soppstuing og krydderpoteter, selvsagt tryllet kokkene frem dette helt etter bursdagsbarnets ønske. Desserten var ostekake med karamellisert popcorn og sjokoladelokk, en herlig sammensetning som falt i smak hos alle.

Tradisjonen tro ble tønnelokk med inskripsjon og Helle Ishavskniv overrakt av Høvdingen. I dagens julekalender-trekning klarte Christer å trekke ut en lapp med sitt eget navn på, så da ble det hans tur å motta dagens gave som denne gang inneholdt litt ymse saker man vel kan få bruk for i et ishavsliv. Nå gjenstår basseng-bad under mørk himmel og en hyggelig barkveld for å gjøre bursdagsfeiringen komplett. Christer sender en spesiell hilsen til bestefar på fastlandet.

Vi gratulerer!

Tekst og bilder skal ikke kopieres uten tillatelse. Opphavsretten til bildene tilhører fotografene

This post has no comments. Be the first to leave one!

Join the discussion

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *