På lørdag var det duket for solfest, og etter å ha fått innbydelse fra solguden (og mettengjengen) møtte vi opp i salongen som for anledningen var pyntet opp med blant annet fargerike lys, havbakgrunn og lysende sol. Ved ankomst ble vi servert en sommerlig punsj og grillmat bestående av pølser og hamburger noe som falt i smak hos alle. Det var for øvrig ikke bare solfest, men også en liten nedreisefest for Nils, Jonny og Håvard som returnerer til fastlandet igjen etter å ha vært her i to måneder.

Vi er noen konkurranseglade mennesker og til vår store glede hadde solguden lagt opp til flere konkurranser i løpet av kvelden. På forhånd hadde vi fått beskjed om at hver avdeling skulle skrive et dikt hvor det var om å få ordene «pølse, sol og gardin» til å rime flest mulig ganger i løpet av diktet. Andre konkurranser var quiz, treffsikkerhet, bygg det høyeste tårnet og «gjett hva som er i boksen». Det førte til veldig god stemning og flere latterbrudd mens konkurransene foregikk, for innsatsen skal det ikke stå på! Vinnerne av konkurransene sammenlagt var laget bestående av kjøkkengjengen og stasjonsjefen, men premien venter vi enda spent på å få, for den kommer visstnok med flyet senere i uka.  

Vi vil med det takke mettengjengen Hege, Nils Rune, Ken-Gjøran og Sofie for en moro kveld og et veldig bra gjennomført tema!

Det er stengt for kommentarer.