I det siste

Stort sett hele tiden skjer det noe her, og litt av det som har foregått i det siste som er jobbrelatert er blant annet at Helga har byttet om på ene frysa og kjøla til kjøkkenet. Nå har nemlig «Hilde» gått fra å være grønnsakskjøl til frys, og «Torild» gått fra å være frys til grønnsakskjøl. I tillegg har kjøkkengjengen ryddet lagrene, og er rimelig klar for å få påfyll av varer og da spesielt frukt og grønt. Tror nok de fleste på kontingenten for tiden går å drømmer om hvor god den ferske agurken, paprikaen og alt annet skal bli!

På elektronikkavdelingen har blant annet sjefen sjøl, Tor vært ute å testet de nye GPS`ene vi fikk opp med juleflyet, Nils har byttet servere på datamaskinene her, og Håkon har drevet med å feilsøke callingsystemet vårt for å finne ut av en koblingsfeil som eksisterer en eller annen plass på stasjonen.


Kenneth og David har lagt krympeplast på båten for at den skal bli bedre beskyttet da den til vanlig står ute bak storgarasjen hele året. Nå er de derimot opptatt med å brøyte rullebanen fri for snø og ellers klargjøre den, noe som er en jobb som tar flere dager. Heldigvis er de to noen hardtarbeidende karer som står på!

This post has no comments. Be the first to leave one!

Join the discussion

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *