I det siste..

Stort sett hele tiden skjer det noe her, og litt av det som har foregått i det siste enten det er jobbrelatert eller fritidsrelatert får du under her:

Etter at vi fikk ny palme og apen på plass ved Playa del Alge ble det også konkludert med at vi skulle hatt en lundefugl der også. Elias er ikke tung å be, og fikk tegnet og malt (David skjærte den ut) en på et lite blunk.

Med båten kom også blomster, og disse måtte selvsagt plantes. Det var det gartner Kristian og Ingrid som gjorde.

Torgeir har hengt i ei mast da han og Silje feilsøkte en av antennene mot metten, og Lena var med som sikring på bakkenivå.

Kjøkkenet oppgraderte med en ny ovn i fjor, og nå med båten kom det enda en så nå har de fått byttet ut begge de gamle kombidamperne sine. Takk til Finn-Thore, Johan, Lena og Ben som fikk ut den gamle, og inn den nye!

Forutenom å melde været, har de gjengen på meteorologisk institutt vært travelt opptatt med andre prosjekter. De har vært på Frydenlund og shinet hytta, i tillegg til å fikse flaggstanga om var ødelagt etter uvær tidligere. På metten har den ene døra fått ny beis og de har begynt å skrape av gammel maling på noen av veggene så det er klart for å males i nærmeste fremtid. Vi har dessverre ingen bilder av gjengen i aksjon, da de er så arbeidsomme og effektive at de ikke har tatt seg tid til fotografering, men her er hvertfall bilde av flaggstanga, døra og veggen!

Etter noen dager med mye vind og kast på opptil 37 m/s, ble det plutselig finvær igjen igår, og det var godt å endelig kunne ta trekaffen ute igjen!

Ha ei fin helg videre alle sammen! 🙂

Det er stengt for kommentarer.