På tirsdag hadde vi hele to bursdagsbarn her på øya! Vår kjære jubilant Claus, og Geir Ebbe fylte hele 107 år.

Tirsdagen startet med at Anne, Ellen, Silje og Sigmund stod opp grytidlig for å vekke Claus med bursdagssang, kaffe og muffins på senga. Ryktene sa at Claus hadde planer om å stå opp ekstra tidlig den dagen, for å bake Claus sin fantastisk gulrotkake. Og det resulterte i at vi andre måtte stå opp enda tidligere. Men heldigvis rakk vi akkurat jubilanten før han skulle i dusjen, så da ble det både sang og dans ute i gangen.

Neste stopp var oppe hos Geir Ebbe, så vi listet oss stille oppover gangen og til Slummen, hvor Høvdingen har lugar. 3 bank på døren måtte til før Geir Ebbe åpnet opp. Også han ble møtt av sang, dans, kaffe og muffins. Smilende tok han imot både muffins og kaffen.

Selve bursdagsfeiringen foregikk på lørdag. Hvor Geir Ebbe invitert hele besetning til Claus (og litt Geir Ebbe) sin bursdagsfeiring.
På menyen stod det indrefilet av hjort med herlig tilbehør og karamellpudding med krem til dessert. I tradisjonens tro ble det delt ut både tønnelokk og kniv til begge bursdagsbarna.

Etter et fantastisk måltid laget av Linda var det tid for en liten pause, før festlighetene fortsatte i salongen. Og i salongen var det duket for moteshow ala Claus. Damene hadde funnet frem passende antrekk for anledningen og stelt i stand en rød catwalk. Til vill jubel viste jubilanten frem årets mote innenfor kjoler. Det var et strålende show, og man skulle nesten tro at jubilanten hadde gjort dette før.

Claus og Geir Ebbe, gratulerer så mye med dagen som var. Dere er to flotte karer vi setter utrolig pris på.

Det er stengt for kommentarer.