Hun sa JA!

Tro det eller ei, men på ishavet er det overraskende mange som finner kjærligheten. Om det er fordi man lever tett på, eller om det er fordi man gjerne møter likesinnede er det derimot ikke lett å konkludere med. Det som i hvert fall er helt sikkert er at kjærligheten blomstrer mellom flere tidligere Jan Mayenere den dag i dag.

Vinterkontingenten 2015 møttes Silje og Sigmund, og det var visst kjærlighet fra første blikk for Sigmund falt pladask for Silje allerede første gang han så henne (sitat: Silje). Siden den gang har de vært på vulkanøya flere ganger, og ellers reist på utallige turer og eventyr sammen. De har blant annet krysset Nordvestpassasjen og Grønlandsisen, og vært i Himalaya for å nevne noe. Svalbard er nå blitt stedet som de kaller for hjemme, og er de ikke på jobb benytter de seg ofte av hva det Svalbard har å by på i form av turer og annet.

Nå på denne kontingenten er det deres tiende kontingent seg i mellom, og det var også deres tiende tur opp til Beerenberg før helgen (seg i mellom), og det er klart at da måtte jo dette markeres på et eller annet vis. Heldigvis hadde Sigmund planen klar, og på toppen av Haakon VII’s topp gikk han ned på kne og fridde til Silje. Det ble en tårevåt affære men smilet satt allikevel løst hos de fleste, for ikke overraskende svarte Silje ‘’JA!’’.

Vi gratulerer så mye med forlovelsen, og håper dere fortsatt får mange flotte år sammen <3 Takk for alt dere gjør for samfunnet Jan Mayen spesielt med tanke på erfaringer, og på formidling i form av flotte videoer og bilder.

Det er stengt for kommentarer.