Hei 2020!

Da er vi allerede godt i gang med ett nytt tiår, og vi kan se tilbake på ei fin og minnerik jul. Med røddagene som har vært har vi også hatt ekstra med fri, og siden været for det meste har vært dårlig med storm flere dager har det blitt mye innendørsaktiviteter. Det har blitt spilt brettspill, sett mange filmer og Nils lagde quiz til stor glede for oss andre.

Quizmaster Nils

Som de fleste sikkert har fått med seg har jo VM i lyn- og hurtigsjakk vært nå i romjulen, og det er jo klart vi blir inspirert av å se Magnus Carlsen briljere. Sjakkfeberen har hersket på øya, og det har blitt spilt mange parti på bare få dager.

Foruten den faste tabata treningen som er to ganger i uka, har det også blitt spilt både basketball og hjørnefotball, så innsatsen og treningsgleden skal det ikke stå noe på!

At vi har vært i aktivitet er jo ikke så dumt for vi har spist mye god mat i jula som kjøkkenet har disket opp med, alt i fra lutefisk til Inderøysodd. På nyttårsaften ble det servert kalkun med tilbehør i messa, før festlighetene fortsatte på bilverkstedet, hvor D- og E-avdelingen hadde pyntet til den store gullmedalje med bilmek Kenneth i spissen.

Bilverkstedet pyntet og klart for nyttårsfeiring

Som nevnt har vi hatt mye vær, men heldigvis var det nesten vindstille på nyttårsaften så det ble raketter. Driftsjef Jonny og Elektronikksjef Tor Henrik var ansvarlig for å fyre opp, og den jobben klarte de med glans! Nå ser vi fremover mot lysere tider og forhåpentligvis bedre vær så vi kan komme oss ut på lengre turer igjen.

Til slutt vil vi takke alle som har sendt oss hyggelige hilsener både i gjesteboka og på facebooksiden. Det er noe vi setter utrolig stor pris på å få her ute 🙂

Tekst og bilder skal ikke kopieres uten tillatelse. Opphavsretten til bildene tilhører fotografene.

Det er stengt for kommentarer.