.. Bokstavelig talt!
Denne kontingenten har også flere i besetningen som ønsker å bestige vulkanen på øya, nemlig Beerenberg. Noen av oss har vært der før, men for de fleste av oss er det foreløpig bare en drøm som vi håper går i oppfyllelse. 

Idrettspresident (og turleder) Wenche

Men å ta turen opp dit er ikke bare bare, for det er jo ikke akkurat gjort på ett blunk. Turen i seg selv er krevende, i tillegg til at den må planlegges nøye og ikke minst må det trenes på hvordan man går i taulag for å nevne noe.

Da er det veldig kjekt at vi har Wenche og Christer på kontingenten som er noen spreke og erfarne eventyrere (de krysset blant annet Grønland før de dro opp til Jan Mayen i fjor høst), og sitter på mye kunnskap som de gjerne lærer bort. 

Med det i bakhode hadde vi i går «Del 1» i forhold til en eventuell Beerenberg bestigning hvor vi lærte oss å knyte noen knuter og hvordan vi har på oss en klatresele. I tillegg viste Wenche oss litt om ulike breredningsmåter som vi skal trene mer på senere. Nå er det bare for oss å terpe på knutene slik at vi kan knyte de utenat i søvne og stiller forberedt til neste økt.

Vi ser frem til videre trenings-forberedelser, og håper at både form, føre og været er med oss senere i oppholdet slik at vi får muligheten til å ta turen opp.

Tekst og bilder skal ikke kopieres uten tillatelse. Opphavsretten til bildene tilhører fotografene.

This post has no comments. Be the first to leave one!

Join the discussion

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *