En annerledes dag

Høvdingen, Luftambulansepersonellet og DOCA

På onsdag våknet vi alle opp som vanlig og var klar for frokost og dagens arbeidsoppgaver. Det vi andre ikke visste da var at Elektronikk-vakta hadde fått en melding fra en fiskebåt som har vært rundt øya på fiske de siste ukene, om at en person hadde fått en klemskade i hånden. Dette førte til at vi ble satt i sving for å kunne bistå slik at den personen kunne komme seg raskest mulig til fastlandet for å få hjelp.

Pasienten ble hentet i Kvalrossbukta og fraktet til sykestua hvor DOCA fikk vist litt av sin kompetanse. Luftambulansen ble rekvirert og utpå formiddagen landet den på Jan Mayensfield, før den returnerte en liten time etter ankomst.   

Alle gjorde jobben sin og hjalp til der det trengtes, og det føltes veldig fint og kunne være med å bidra til samfunnet. Det ble en minnerik dag både for oss og de berørte, og man tenker fort på hvor heldig vi er som bor i Norge. Så kan vi prise oss lykkelig over at det var en mindre skade, og ikke noe livstruende denne gang. 

Vi takker for besøket av luftambulansen, og ønsker god bedring til pasienten! Vi er stolte over å kunne hjelpe til og bistå i en slik situasjon.

Tekst og bilder skal ikke kopieres uten tillatelse. Opphavsretten til bildene tilhører fotografene.

This post has no comments. Be the first to leave one!

Join the discussion

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *