Driftssjef Harald fyller år!

 

    

Med den niende bursdagsfeiringen vel i havn så har vi til nå feiret årsdag for halve vinterbesetningen. Denne gang var det blide og trivelige Harald sin dag. Ikke bare var det «vanlig bursdag» men en flott rund dag vi skulle feire.

Tirsdags morgen var det hyggelig bursdagshilsen på Speakers Corner. Deretter gikk arbeidsdagen som normalt med unntak av noen sprudlende gratulerer-med-dagen-telefoner underveis. Til middag var langbordet dekket til fest, bursdagsbarnet hadde valgt elg ytrefilet med tilbehør og de flinke kokkene vartet opp. Desserten var bursdagskake med krem, kaffe og andre godsaker. Tradisjonen tro ble tønnelokk med inskripsjon og Helle Ishavskniv overrakt av Høvdingen.

Det kunne nok blitt med det, men den uoffisielle arrangementskomiteen hadde andre planer. Onsdagens sedvanlige kveldssammenkomst ble flyttet til Kreml der det var duket for en overraskelsesfest for jubilanten. Kreml var blitt pyntet med flagg, ballonger og partyhatter, da jubilanten ankom etter en slitsom kveldstur på lagunen stod jubelen i taket. En hyggelig kveld!

Vi gratulerer!

Tekst og bilder skal ikke kopieres uten tillatelse. Opphavsretten til bildene tilhører fotografene

This post has no comments. Be the first to leave one!

Join the discussion

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *