Den siste uka

Bortsett fra en god del vasking og bytting av rom for å gjøre klart til neste kontingent skjer det jo litt av hvert både på jobb og ellers. Den siste uka har blant annet Playa Del Alge blitt rengjort. Driftsavdelingen stilte mannsterke, i tillegg til at Sofie, Anne og Tor hjalp til.

Sondeleder Nils Rune har koblet sammen jordingen til automatstasjonen med jordingen til resten av metten, for å få et felles jordingspunkt. 

På torsdag hadde vi også den siste tabata timen og vi vil gi en stor takk til Wenche for å ha arrangert dette to ganger i uken gjennom hele kontingenten. Uavhengig av hvor mange som har møtt opp, har hun alltid vært like engasjerende og motiverende, og det er noe vi setter stor pris på 🙂 For å feire at det var den siste timen fikk Wenche utdelt et diplom, i tillegg til at det ble servert snacks og bobler i glasset.

Fredag var det tid for den siste 3-kaffen for bare denne kontingenten og den ble holdt i salongen. For anledningen hadde Kenneth G. stelt i stand både ulike godsaker og en himmelsk hvit sjokolademoussekake.

Nå er vi i full gang med forberedelser til flyanløp og ellers håper vi bare værgudene kan være med oss, så sommerkontingenten kommer seg opp. Håper alle får ei fin uke 🙂

Det er stengt for kommentarer.