Forleden helg var det hyttetur til Frydenlund, men dette var ikke bare en vanlig hyttetur, dette var en tur kun forbeholdt jentene på øya, og det var 100 prosent oppmøte.

Som noen av dere kanskje har fått med dere er det bare damer som jobber på kjøkkenet denne kontingenten, våre fantastiske kokker Anne, Linda og Lene. Så da de forlot kjøkkenet resulterte det i at mannfolka på øya måtte lage sin egen lørdagsmiddag. Nå skal det nevnes at vi er ganske så heldige her ute på Ishavet når det kommer til mat, så ingen lider noen nød.
Hvis vi skal tro på ryktene stod Lars opp grytidlig lørdagsmorgen for å forberede fløtegratinerte poteter.

Senere på dagen disket Jens-Aksel og Ralf opp en herlig forrett.


Hovedretten stod Geir Ebbe, Lars og Henning for, de vispet sammen indrefilet av reinsdyr, Lars sine fløtegratinerte poteter, grønnsaker og en nydelig vinsaus ala Henning. Claus fikk oppgaven med å dekke bord, mens Sigmund måtte ta oppvasken etter at dette himmelske måltidet var konsumert.

Hva som skjedde senere på kvelden i Olonkinbyen forblir et mysterium. Men det høres ut som at gutta storkoste seg.

På søndag kom jentene hjem til dekket bord og hjemmelaget pizza med indrefilet av reinsdyr som topping. Kokkene Baard, Claus og Geir Ebbe leverte et 5-stjernes måltid, og vi alle gikk glade og fornøyde fra middagsbordet den ettermiddagen.

Det er stengt for kommentarer.