Da har vi hatt nok et besøk av cruiseskipet MS FRAM, denne gangen viste øya seg fra sin beste side, så forholdene var perfekte slik at turistene kunne komme i land i Båtvika. Det ble både tid til shopping i Krambua hos Mona og Kari, stempling av pass av Høvdingen og Henrik, og en liten tur i nærområdet for de som ønsket det.

Vi takker for besøket og for at vi fikk rundt 350 kg med nyfisket torsk levert på «døren» av folkene på MS FRAM. Tenk å få så mye herlig fisk fisket rett utenfor stuevinduet vårt!

Resten av ettermiddagen ble brukt til sløying og filetering av torsken både inne på kjøkkenet, men også ute på kjøkkenrampa. Takk for super sløying- og fileteringsjobb av Tore, Henrik, Erland, Kenneth, Hildegunn, Eirin, Joakim og litt Silje.

Nå skal vi kose oss med et skikkelig fiskemåltid!

Én kommentar til: Besøk av MS FRAM og 350kg torsk

  1. Ricarda
    Svar

    Vi lurte faktisk hvor mye fisk det ble….og hva mannskapet gjorde med den ??
    Det var guttene mine (13, 16 år) som var med på fisketur den dagen sammen med offiserene fra FRAM-båten. Og guttene våre har gledet seg så veldig til den dagen……hjemme er de nesten hver dag på fisketur…..og under reisen med MS FRAM var det jo ikke mulig. Så begge to ble veldig glad da de fikk mulighet til en fisketur mens vi var på Jan-Mayen.
    Nå vet vi at all den fisken kom til rette plassen….håper der kunne kose dere med noen deilige fiskemiddager 🙂

Join the discussion

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *