Avskjed for noen

      

    

Nå er det like før forsyningsfly nr.2 kommer, og nok en gang er det noen av besetningen som forlater oss.

Fungerende E-sjef Jens-Aksel, som har vært her i to måneder og styrt skuta på E-avdelingen, drar tilbake til fastlandet ettersom hans engasjement her er over (for denne gang?). Jens-Aksel fikk utdelt flott Jan Mayen plakett fra Høvdingen og en helt spesiell ærespris for hans kreative bidrag i E-avdelingen.

Met.Fullmektig Håkon har vært her fra kontingentstart. Ettersom arbeide på fastlandet kaller reiser han nedover med kommende fly. Håkon fikk også utdelt den flotte Jan Mayen plaketten fra Høvdingen. Håkon har i tillegg hatt en sprek fritid og besteget min. 18 fjelltopper i løpet av tiden her, så da mottok han diplomet som viser at han har rett til å kalle seg Superkjentmann. På vegne av «metten» hadde Sondeleder Vera også en avskjedsgave til Håkon, en flott Jan Mayen lue fra Devold tar han med seg hjem.

I tillegg til Jens-Aksel og Håkon som forlater oss har vi Henning og Håvard som har rotasjons-skifte med kommende fly. Henning og Håvard fikk utdelt enda et nytt skilt å feste på sine Jan Mayen plaketter.

Vi sier farvel til alle fire for denne gang og ønsker dem lykke til på fastlandet. Noen ser vi garantert igjen på Jan Mayen ganske snart.

Tekst og bilder skal ikke kopieres uten tillatelse. Opphavsretten til bildene tilhører fotografene

This post has no comments. Be the first to leave one!

Join the discussion

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *