På kontingentens fjerde bursdagsfeiring er det blide Eva sin tur. Dagen ble innledet med hyggelig bursdagshilsen på tavlen ved speakers corner, koselig lesning for oss alle.

Ettersom selve dagen falt på en tirsdag ble feiringen utsatt til onsdag kveld, Jan Mayens svar på lille-lørdag. Jubilanten er en av «kjøkkengjengen» som har sin daglige arbeidsplass i området kjøkken, spisesal og salong, derfor ønsket Eva å feire dagen sin i litt andre omgivelser enn ved langbord i spisesalen som tradisjonelt gjøres på stasjonen. Valget falt på flotte Kreml, så da dro hele besetningen dit for å feire Eva til langt uti onsdagens kveldstimer.

Bursdagsmenyen var Finnebiff med potetmos, et godt valg til servering i Kreml. Til dessert var det laget en flott sjokoladekake med karamell. Det er alltid stas når besetningen samles på en litt annen plass enn til hverdags, ærverdige nyoppussede Kreml lagde en fin uformell ramme rundt feiringen. Det ble gratulert, spist, skålt og sunget bursdagssang. Tradisjonen tro ble tønnelokk med inskripsjon og Helle Ishavskniv overrakt av Høvdingen.

Vi gratulerer!

Tekst og bilder skal ikke kopieres uten tillatelse. Opphavsretten til bildene tilhører fotografene

Det er stengt for kommentarer.