Tekst og foto: Bjørn Ove Finseth

Da sommerkontigenten kom opp til øya i begynnelsen av april, fikk vi klar beskjed om at i august skulle det feires 60-årsdag. Vi fikk med andre ord god tid til å forberede jubileringen. Jubilanten er ingen andre enn Ben Løvlien, vår eminente elektriker som i mellomtiden hadde en god og avslappende sommerferie i fjellet og på motorsykkelen.

Så dagen opprant, men pga. coronatiltak kunne vi ikke åpne bassenget før lørdagen etter at hans egentlig dag var. Det ble derfor storstilt feiring lørdag 22. august. Kl 15.00 var det tid for kaffe og kaker i salongen. Etter hans eget ønske var det en deilig Jan Mayen-iskake samt Verdens beste som ble servert.

Kl. 17.30 var det samling i salongen for en aperitif. Jared spilte en medley bestående av Stairways to Heaven og bursdagssangen på sekkepipe. Dette satte jubilanten stor pris på.

Så gikk turen inn i messa der kjøkkenet hadde dekket et nydelig bord og på menyen stod bidos og multekrem. Jubilanten hadde kommet med ønske om dette allerede da vi møttte han i april, så råvarene var for lengst kommet i hus.

Tradisjonen tro, ble det overrakt gaver fra stasjonen. Kniv og tønnelokk samt et gavekort ble vel tatt i mot. Så var det tid for å synge bursdagssangen.

Etter middag ble det en trivelig stund i bassenget før feiringen fortsatte inn i de små timer i salongen.

GRATULERER MED 60-ÅRSDAGEN, BEN!

Det er stengt for kommentarer.