Da er dagen endelig her, og vinterkontingenten det siste halvåret er nå på vei hjem til fastlandet. De siste seks månedene har vi opplevd mye sammen og minnene er mange. Foruten om bursdager, turer, og både små og store ting som vi har vært så heldige å ha fått opplevd, har vi også markert oss utenfor djeveløya.

Under Sjakk VM var vi flittige seere, og fikk til og med twittermeldingen vi sendte inn vist på tv-skjermen hvor de snakket seg bort om Jan Mayen i flere minutter.
Hver lørdag den siste tiden har vi også vært ivrige spillere på NRK sitt program «Alle mot 1». Da har vi rigget oss til i salongen hvor E-avdelingen har satt opp internett så vi har fått spilt på appen. I tillegg har vi også hatt «lokaloppgjør» som har blitt ført i ett XL-skjema, og sammenlagtvinneren gjennom de ukene ble Ken-Gjøran etterfulgt av Nils Rune og Sofie. Vi gratulerer! Her har forøvrig høydepunktene stått i kø for av tre ganger på kommunelista, har vi vært øverst hele to ganger noe som har ført til stor jubel på stasjonen.

Vi har vært på Dagsrevyen i forbindelse med besøket av H.K.H. Kronprins Haakon og hans følge den 25. februar. I tillegg var «Mettengjengen» så heldig å få tatt bilde sammen med Kronprinsen.

På grunn av koronaviruset har vi fått noen uker ekstra her og selv om det blir rart å komme hjem både fordi vi har vært skjermet i seks måneder, og fordi situasjonen er sånn den er på fastlandet er det noe vi ser frem til. Vi kan nok ikke gi alle vi vil en klem og alt det andre som vi gjerne ønsker, men vi er likevel klar for å ta fatt på fastlandstilværelsen igjen, og gjøre det beste ut av de forutsetningene som er der.

Tusen takk til alle som har lest hjemmesiden den tiden vi har vært her, og lagt igjen hilsener eller kommentarer i gjesteboka. Det setter vi stor pris på! 🙂

Og helt til slutt vil vi takke sommerkontingenten for en fin og annerledes overlapp, og ønske de lykke til med alt det de måtte finne på det neste halvåret.

Hilsen Sofie, Ken-Gjøran, Hege, Nils Rune, Tor, Wenche, Christer, Håkon, Ben, Harald, Helga-Marie, David, Kenneth E, Borghill, Rune, Cecilie, Anne, Kenneth G og Ingrid.

This post has no comments. Be the first to leave one!

Join the discussion

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *