Vinner av årets julequiz !!

      

      

Tusen takk for at så mange deltok på årets Jan Mayen Julequiz.

Nå har vi hengt opp julelenka, feiret jul samt kåret en verdig vinner av quizen. Spørsmålet lød: Hvor mange korridormeter tror DU lenka fyller? Etter å ha gjennomført en nøyaktig oppmåling av korridormeter, med representanter fra 3 avdelinger og en laser måler, ble fasiten at årets julelenke fyller 233,72 meter! Hvorvidt det er rekord vites ikke, men langt er det.

Totalt har 48 stykker deltatt på Quizen, det er mye til å være Jan Mayen. Forslagene har spriket fra 16,73 til 805 meter.

Tidligere Jan Mayen innbygger Atle Coward Markussen (JM 05-06) «tippet» 248 meter og stakk dermed av med seieren. Han får et Jan Mayen krus i posten en gang i februar når neste forsyningsfly har vært her.

    

På oppfordring har vi mottatt noen velvalgte ord fra vinneren:

God jul og godt nyttår fra det oppskrytte fastlandet!  Det er med stor glede jeg fikk melding om seier i den store Julelenke 2017- konkurransen. Takk for at dere oppdaterer nettsiden slik at vi som er strandet hjemme kan følge med på Det gode liv. 

Mvh Atle Coward Markussen, JM 05-06, Troll 07-08

 

Jule Quizen har gitt mersmak, du skal ikke se bort fra at det kan bli flere i fremtiden. Følg med på www.jan.mayen.no under nyheter.. God jul og godt nyttår fra ishavet.

Mvh Jan Mayen vinter 17-18.

Tekst og bilder skal ikke kopieres uten tillatelse. Opphavsretten til bildene tilhører fotografene

This post has no comments. Be the first to leave one!

Join the discussion

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *