Rett før flydagen hadde vi kontingentens sjette bursdag, da var det trivelige Didrik sin tur. Ettersom det alltid er spesielt hektisk når Stasjon Jan Mayen klargjør til fly valgte Didrik at selve feiringen kunne bli utsatt til over flydagen. Således ble det langbord og festmiddag i dag isteden.

Til middag ble Didrik fulgt til bursdagspyntet bord av 1.kokk Cecilie. Middagen Didrik ønsket seg var okse indrefilet, servert med soppstuing, pastinakk, asparges og krydrede mandelpoteter. Som alltid tryllet de flinke kokkene våre frem menyen helt etter bursdagsbarnets ønske. Desserten var hjemmelaget marsipankake pyntet med friske jordbær og ishavsblomster, nydelig å se på og i smak.

Tradisjonen tro ble tønnelokk med inskripsjon og Helle Ishavskniv overrakt av Høvdingen. På selve dagen sist uke var det hyggelig bursdagshilsen på tavlen ved speakers corner og det ble det gratulert og sunget bursdagssang. Nå ble feiringen komplett med god mat og skål for bursdagen som var.

Vi gratulerer!

Tekst og bilder skal ikke kopieres uten tillatelse. Opphavsretten til bildene tilhører fotografene

This post has no comments. Be the first to leave one!

Join the discussion

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *