Nedreisefest

En ny kontingent nærmer seg slutten og på lørdag var det duket for nedreisefest for vinterkontingenten 22-23. Messestyret inviterte til grillfest på bilverkstedet med Morten som head chef for kvelden. Med hjemmelagde burgere, entrecote og annet digg grilltilbehør var det flere av oss som hadde trengt en middagshvil før festen fortsatte. Men på en sånn dag er det jo selvfølgelig ikke tid til det, for det er jo en del obligatoriske ting som skjer på en slik kveld med blant annet taler, utdeling av diplomer og crester.

  • Nye Jan Mayenere som fikk crest var: Hege, Reidar, Marius, Erlend, Rebekka, Steinar, Marita, Siv Ylva og Svein Harald.
  • 4 stykk fikk kjentmannsmerket: Reidar, Rebekka, Erlend og Kenneth.
  • Ca. halvparten fikk superkjentmannsmerket: Svein Harald, Erlend, Håkon, Ingrid, Kristian, Rebekka, Reidar og Siv Ylva. Her må vi forøvrig gi en ekstra shoutout til Rebekka som på en vinterkontingent har vært på 44 av de 50 toppene. Det er meget godt jobba!
  • Nøgenbadeforeningen har også fått nye medlemmer: Marita, Rebekka, Svein Harald, Reidar, Siv Ylva, Hege og Erlend. Ved to ulike anledninger ble det gjennomført bading i Båtvika med temperaturer på henholdsvis 2.9 og 0.0.
  • Diplom for fullført kvallrosløp ble utdelt til: Kristian, Erlend, Hege, Rebekka, Marita, Reidar, Siv Ylva og Steinar.

Til slutt har vi også hatt en ivrig roer som nå kan smykke seg med medlemskap i Jan Mayen fred- og roklubb. I både nedbør, medvind, motvind (på tur til storgarasjen) tidlig på morgenen eller sent på kvelden har Siv tatt på seg skoene, og trasket bort til gymmen for å ro de 1000 km det er fra Jan Mayen og tilbake til fastlandet. Siste kilometeren ble tatt på lørdagsformiddag med en respektabel heiagjeng til stede!

Da vi feiret nyttårsaften var det dårlig rakettvær, men med det fine været som har vært den siste uka var det heldigvis gode forhold for å kunne skyte opp raketter nå på lørdag. Takk til driftsjef Kristian som ordnet med det, og til han og Cato for å være pyroteknikere!

Tekst, bilder og video skal ikke kopieres uten tillatelse. Opphavsretten tilhører Jan Mayen stasjon.

Det er stengt for kommentarer.