Nedreisefest 2019

Årets nedreisefest gikk av stabelen på lørdag. Dette var markeringen på vårt seks måneders lange samboerskap. Tiden har kommet til at vi alle ganske så snart skal vende snuten hjemover.

Det er noe rart med det å feire at vi snart skal bli landkrabber, seks måneder har både gått sakte, men samtidig så utrolig fort.

Når man tenker på alt vi har opplevd sammen, både gode og dårlige dager, så har vi skapt minner for livet. Og alle disse flotte minnene vil vi ta med oss tilbake på fastland.

Festlighetene startet med et fantastisk måltid laget av Lene, Linda og Anne. Scampi til forrett, and til hovedrett og Dronning Maud pudding til dessert gjorde dette til et herremåltid uten like. Under middagen ble det holdt en noe utradisjonell, dog flott tale av Geir Ebbe, samtidig som de tradisjonelle Krestene ble delt ut.

Silje stod for takketalen, og under talen fikk kjøkkengjengen utdelt hver sin medalje for sin innsats gjennom de nærmere 490 måltidene de har servert.

Festlighetene forflyttet seg så ut til Salongen, før vi i samlet tropp vandret ned til bilverkstedet, som for anledningen var pyntet med lys, scene og en lounge.

Sigmund startet festen med et heidundrende gitarinnslag, etterfulgt av opptreden fra «Black Lava Band».

Høvdingen og idrettspresident Sigrun delte ut prisene «Superkjentmann», «Kjentmann», Beerenbergbestigning» og «Nøgenbading».

Superkjentmann
De som har besteget minst 18 av 50 topper på Superkjentmannslisten gjennom en kontingent får æren av å motta prisen som «Superkjentmann», og denne gangen var det følgende sprekinger som mottok prisen: Baard, Geir Ebbe, Lars, Sigmund, Sigrun, Silje, Tom og Tone.

Kjentmann
For de som har lagt ut på lengre vandringer til Maria Musch, Branderpynten, Hoybergodden, Ulla, og Polheimen mottar prisen som «Kjentmann». Følgende sprekinger mottok prisen: Baard, Lars, Sigmund, Sigrun og Silje.

Nøgenbading
Prisen gikk til de som har dyppet sitt legeme i havet. Temperaturen var denne gangen på imponerende -1,2 grader. Arne-Martiin, Tone, Baard, Sigmund og Silje var gale nok til å gjennomføre dette.

Beerenbergbestigning
For de som startet fra Ekerolddalen og gikk hele veien for egen maskin opp til toppen av Beerenberg og ned igjen. Kim-Rune, Tone, Baard, Sigrun, Geir, Ebbe, Lars, Sigmund og Silje mottok prisen for denne bragden.

Følgende hederspriser ble delt ut:

«Den gyldne gullkost» gikk til den personen/personene som har hjulpet til med oppvasken flest ganger. Og i løpet av denne kontingenten har det vært to ivrige sjeler. Prisen ble delt mellom Tone og Arne-Martiin.

«Årets Spade» aka bever gikk til Høvdingen for hans innsats i Månelandskapet. Arne-Martiin fikk lagd til en liten spade som Høvdingen nå kan ta med seg hvor hen han går.

«Årets Yogamaster» gikk til Tone for hennes iherdige innsats for å få oss andre slappfisker i form. Gjennom ekstremt harde treningsøkter på ukentlig basis med avsluttende yogaøvelser etter hver eneste økt, har Tone gjort seg verdi til denne gjeve prisen.

«Årets ekspedisjons DOC’A» gikk til Ellen for all bistand og hjelp ekspedisjonsgruppen fikk underveis og etter Beerenbergbestigningen.

«Årets Bandvognsjåfør» gikk til Arne-Martiin her også for fantastisk bistand og tilrettelegging for ekspedisjonsgruppen. Sammen med Ellen, satt de to i Bandvogna fra 05:00 på morgenkvisten til 19:00 på kvelden. Tusen takk til dere begge.

«Årets Vulkanbukk» gikk til Sigmund for den innsatsen og tiden han har lagt ned i forbindelse med Beerenbergekspedisjon. En tøffere og sprekere mann enn dette skal dere lete lenge etter. Sigmund venter tålmodig på de som henger litt etter og passer på at alle kommer med. Han bærer villig ekstra ballast opp til toppen av Beerenberg for å hjelpe andre, han guider oss trygt over bresprekker, han er tålmodigheten selv, og han klager aldri.

Med nydelig mat, fantastisk musikkinnslag, flotte taler og mye dans ble dette en flott avslutning på et begivenhetsrikt halvår her ute på Ishavet.

This post has no comments. Be the first to leave one!

Join the discussion

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *