Onsdag 29. januar var det tid for flydag og det på den hittil fineste dagen i år. Det var orkan senest natt til mandag den uken, så all honnør til spesielt D-avdelingen men også de andre avdelingene for at rullebanen var i stand og at alt annet fungerte slik at flyet kunne lande. Med forsyningsflyet kom alt i fra meierivarer, frukt og grønt og den slags, og noen besøkende til oss på stasjonen. Begge deler er så definitivt noe vi setter stor pris på her ute 🙂

En ekstra oppgave vi hadde mens flyet var på bakken denne gangen var at vi måtte tømme frysekassene fordi de skulle være med på returen igjen. Mindre enn en time etter at flyet hadde landet, var alle frysevarene plassert innpå de ulike frysene i rekordfart. Det er utrolig hvor kjapt ting går når man er mange som hjelper til!

Jonny og Håvard har nå reist hjem igjen, og det samme gjorde Nils som har fungert som teknisk støtte på elektronikkavdelingen de siste to månedene. Takk for denne gang gutter!

Ellers har vi allerede hatt den obligatoriske tacoen etter flydag, og er vi rimelig lykkelige over fersk frukt og grønnsaker til alle måltider. Det å kjenne at det knaser fordi noe er ferskt og sprøtt er virkelig undervurdert!

Denne helgen har vært den første på lenge hvor det faktisk har vært ganske høvelig vær, sett bort ifra en god del vind natt til lørdag. Noen dro på hyttetur, mens det ellers var mange som var ute på dagsturer. Det er godt at det går mot lysere tider, og nå krysser vi bare fingrene for at været kan holde seg sånn noenlunde de siste to månedene vi har igjen her på denne øya.

Tekst og bilder skal ikke kopieres uten tillatelse. Opphavsretten til bildene tilhører fotografene.

This post has no comments. Be the first to leave one!

Join the discussion

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *