En gang i året fylles dieseltankene på Jan Mayen opp, og i år var det kystvaktfartøyet KV Jarl som var satt til å utføre oppdraget. De kom hit tidlig søndagsmorgen og ikke lenge etterpå var de i gang med bunkringen. Personell fra driftsavdelingen (og vår kjære DOCA) holdt vakt både i tankanlegget, og ved pumpehuset hele tiden bunkringen foregikk, noe som tok rundt 17 timer.

Tradisjons tro ble også Kvalrossløpet gjennomført, dog bare med besetningen fra KV Jarl. Vi på kontingenten har det enda til gode, og skal forhåpentligvis løpe i nærmeste fremtid. Det ble for øvrig satt ny «nestbeste» tid på både herre og dame siden. Sigurd løp på 33:31 og var 56 sekunder bak bestetiden, mens Helen løp på 47:00 og var et lite minutt bak. Gratulerer til de, men også alle andre som deltok for flott innsats gjennom det 9 km lange løpet! Hele 23 stykk var i farta, og alle var godt innenfor tiden og kunne dermed få diplom for vel gjennomført løp 🙂


Nøgenbadeforeningen her på Jan Mayen fikk også totalt 27 nye medlemmer den dagen. 24 stykk fra KV Jarl tok turen ut i det forfriskende havet på 3.8 grader, og siden gutta fra LNS enda ikke hadde badet, gjorde også de det den dagen. Gratulerer til alle nye medlemmer!

Tekst og videoer skal ikke kopieres uten tillatelse. Opphavsretten til videoen tilhører Jan Mayen stasjon.

This post has no comments. Be the first to leave one!

Join the discussion

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *