I det siste

Her ute skjer det litt av hvert og forrige fredag hadde e-avdelingen utekontor oppe på bikubene for å fjerne de gamle seismokassene.

Driftavdelingen har den siste tiden ryddet storgarasjen. I tillegg har de (og Kuling) holdt på med oppussing borte på senderbygget med riving av vegger, sparkling, maling og oppsetting av nye hyller så vi får mer lagerplass.

Igår hadde vi månedens øvelse. «Ingrid skulle lade høyttaleren på trimrommet men dessverre var det en feil i kontakten så det begynte å brenne, og hun fikk brannskader på begge hendene». Det tok 15 minutter fra alarmen gikk til Ingrid var reddet ut av storgarasjen, og videre fikk hun topp behandling fra DOCA og sanitetsgjengen på sykestua helt til øvelsen ble erklært for avsluttet. Med andre ord godt gjennomført av alle!

Ellers litt agurknytt; Palmen som kom på plass sommeren 2021 er knekt og apen er borte. Det er vel en stykk elektriker (les Ben) på fastlandet som klør etter å komme opp igjen for å starte arbeidet både med å sette opp en ny palme, og ikke minst: finne apen!

Tekst, bilder og video skal ikke kopieres uten tillatelse. Opphavsretten tilhører Jan Mayen stasjon.

Det er stengt for kommentarer.