I det siste..

Så godt som hele tiden blir det gjort både små og store arbeidsoppgaver her på øya, men det er ikke alt som når webansvarlig akkurat når det skjer. Derfor kommer det under her noen av prosjektene som det har blitt jobbet med i det siste.

Gjengen på meteorologisk har stått på med å spyle, skrape og male noen av veggene. Dessverre gikk de tom for maling så det er fortsatt noen vegger som gjenstår. Men som Ingvill sa: «Noe må jo også neste års sommerkontingent gjøre».

Rune og Esten har jekket opp utedoen på Ulla, og byttet dør etter at den forrige døra hadde fått seg en trøkk etter uvær tidligere i vår.

David og Trond har pigga opp gulvet ved porten i storgarasjen fordi det var nedslitt og snøen føyk inn om vinteren. Nå er det lagt nye varmekabler og støpt nytt gulv slik at man forhåpentligvis unngår dette til neste vinter.

For en tid tilbake ble stolpen hvor løpestrengen til Kuling er festet ødelagt, og han har dermed hatt begrenset med plass å løpe på foruten om når han har blitt tatt med på turer. Nå har derimot gjengen på drift fikset dette, og Kuling kan igjen løpe rundt!

Ellers markerer 11. august at gjengen som vi hadde nedreisefest for i forrige uke har reist til fastlandet, og at vedlikeholds uka nå er i gang. Vi hadde upåklagelig forhold tidligere i dag med nesten skyfritt og så godt som vindstille, men nå i kveld er jaggu tåka tilbake og man ser hverken Beerenberg i nord, eller Schiertzegga i sør. Desinfeksjonsflaskene og munnbindet er igjen tatt i bruk på oss som er her fra før av, for nå er vi mer enn dobbelt så mange mennesker som vi er vant til……. Vi ser derimot frem til en travel og innholdsrik uke!

Det er stengt for kommentarer.