Hipp hurra for Ingvill

På tirsdag hadde turglade Ingvill bursdag, og dagen ble feiret i flyrestauranten. Transporten gikk fra stasjonen 1800 presis, og da vi kom frem ble det grilling av pølser og hjemmelagde hamburgere. Ettersom temaet for bursdagen var barnebursdag ble det servert muffins og gele til dessert. Siden Ingvill jobber på metten hadde hun selvsagt bestilt bra vær, og når man nesten kunne melde CAVOK vær, så må man si at hun gjorde en god jobb.

MEN det er jo ingen barnebursdag uten barneleker, så derfor arrangerte bursdagsbarnet selv «Hopp-i-havet» til glede for både store og større barn. Fiskene i havet besto av tjuvgods (les: den dyrebare koppen til Ben og lua til Torgeir), stegjern, tørrfisk, tunfisk, makrell i tomat, noe flytende, sjokolade og mye annet man kan finne på bunnen av havet.

Ingvill må sies å være (etter å ha vært våken noen timer) en blidfis, og ofte hører man latteren hennes klinge gjennom gangene. For utenom dette, er det hun som er svakest for hundene og tilbringer mye tid med de, enten det er photoshoot, på tur eller bare kos.

Vi gratulerer så mye med dagen som var 🙂

Det er stengt for kommentarer.