På onsdag var det på tide med nok en bursdagsfeiring, og denne gangen var det Elias og Ingrid som fylte år henholdsvis 04.07 og 07.07 sin tur. Disse to er også kontingentens yngste, og det er klart at om det er noen som virkelig fortjener å bli feiret, så er det de!

Til troillongans store glede var absolutt alle øyas innbyggere til stede for å feire og til middag ønsket de seg tapas, noe som ble innfridd så til de grader. Deretter fulgte en nydelig dessert med både gulrot- og sjokolademoussekake. Etter middagen ble det en rolig time i bassenget, før det var duket for EM-kamp og fotballpub i salongen, med hjemmelaget pizza på menyen.

Det var to svært fornøyde bursdagsbarn som endelig kunne motta sine vel fortjente tønnelokk fra stasjonen. Vi er heldig som har så flott ungdom på denne kontingenten som alltid bidrar med godt humør og en hjelpende hånd!


Gratulerer så mye med dagen som var til begge to!

Tekst og videoer skal ikke kopieres uten tillatelse. Opphavsretten til videoen tilhører Jan Mayen stasjon.This post has no comments. Be the first to leave one!

Join the discussion

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *