Nå senker julefreden seg over vulkanøya i ishavet. Det meste er på stell og vi er godt forberedt til denne jule- og nyttårshøytiden. Julesnøen er kommet og kanskje trekker skyene seg unna så en kan få se det dansende nordlyset over Beerenberg. Kanskje kan vi få et glimt aV Julenissen på sin vei sørover fra Nordpolen også.

Nå gleder vi oss til kos med mye godt mat og julegodterier, hyggelige samtaler i en stemningsfullt pyntet stasjon og kanskje en tur ut i ny og ne for å gjøre plass til enda mer godsaker.

Vi vil få rette en takk til våre samarbeidspartnere på fastlandet, som har fått sendt opp julemat, julegodt, juledrikke og andre nødvendigheter før jul. Spesiell takk til mannskapet ombord i Hercules-flyet som droppet det siste av julepost og annet sist søndag. Vi setter stor pris på omtanken for oss. God jul til dere alle.

Vi vil også sende varme juleønsker til tidligere Jan Mayen-beboerer og støttespillere som tenker på oss i denne høytiden. God jul til dere også.

Selvsagt vil vi sende våre tanker til våre kjære og kjente rundt om i verden. Vi har det bra her oppe og håper at dere får en fin feiring uten oss til stede. God jul og godt nyttår til dere alle.

Foto: Baard Meldal-Johnsen.

GOD JUL OG GODT NYTTÅR FRA OSS PÅ JAN MAYEN.

En julehilsen fra Jan Mayen ble sendt på NRK P1 lille julaften i programmet Are og Odin. Det kan du høre her: https://radio.nrk.no/serie/are-og-odin/sesong/202112/DMTP03005321#t=16m46s

This post has no comments. Be the first to leave one!

Join the discussion

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *