Elektriker Jarle fyller år!

  

        

  

I dag var det duket for kontingentens syvende bursdagsfeiring. Vår gode elektriker Jarle fyller år. Dagen startet med en bursdagshilsen på tavlen ved Speakers Corner, som alltid er veldig hyggelig å lese.

Tilfeldighetene gjorde at arbeidsdagen på denne bursdagen ble mer actionfylt enn normalt. Vi hadde brannøvelse på programmet etter lunsj, der ble det simulert brann på E-avdelingen. Ved en slik brann vil det vi normalt bruker av samband, både oss imellom og til fastlandet kunne bli rammet, så det var på høy tid å trene på alternative metoder slik at vi hadde kontakt innad og til fastlandet selv om de mest brukte kommunikasjonssystemene var nede. En god og lærerik øvelse med en alvorlig undertone. Mulig en av de mer actionfylte bursdagene Jarle har hatt på jobb, med både slangelag, røykdykkere, ‘pasient-Anna’, gjørme og sludd-vær, inkludert to huskyer som bjeffa litt rundt i mellom alt oppstyret.

Etter brannøvelsen var det tilbake til normal arbeidsdag og bursdagsfeiring. Til middag ble Jarle fulgt til bursdagspyntet bord av sykepleier Unni. Middagen Jarle ønsket seg var lammecarre med sjysaus, rotgrønnsaker og søtpotet, selvsagt tryllet kokkene frem dette helt etter bursdagsbarnets ønske. Desserten var en stor Pavlova med friske bær, nydelig! Det ble skålt og sunget bursdagssang. Tradisjonen tro ble tønnelokk med inskripsjon og Helle Ishavskniv overrakt av Høvdingen. Nå gjenstår basseng-bad under mørk himmel og en hyggelig barkveld for å gjøre bursdagsfeiringen komplett.

Vi gratulerer!

Tekst og bilder skal ikke kopieres uten tillatelse. Opphavsretten til bildene tilhører fotografene

This post has no comments. Be the first to leave one!

Join the discussion

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *