De vakreste plaggene tar form

  

Ass. Kjøkkensjef Eva og Sondeleder Vera bruker deler av fritiden til å strikke. Etter hvert som ukene har gått forbi har vi sett det ene flotte håndverket etter det andre forlate strikkepinnene for deretter å bekle et fornøyd besetningsmedlem. Tidligere var det nydelige par med egendesignet Jan Mayen votter, nå er det myke ullgensere som produseres på løpende bånd. Eva strikker også på bestilling til oss andre, det ryker unna så innen kontingentslutt stiller vi muligens på Gardermoen med ny-strikka «JM-vinter-2017/2018-genser» i ulike farger alle sammen.

Hadde speed-strikking vært en konkurransegren hadde Team Jan Mayen garantert gått av med seieren. Vi andre som ikke strikker, eller sågar ikke kan kunsten å strikke, vi er kjempeglad for å kunne få strikket oss en slik unik genser av andres flittige hender.

I tidligere tider var det de barskeste Jan Mayen gutta som drev med teppeknytting på fritiden, nå er teppeknyttingen gått helt i glemmeboka. Men heldigvis bringes håndverk-kunst med garn videre og lever nok i mange besetninger og år fremover.

Tekst og bilder skal ikke kopieres uten tillatelse. Opphavsretten til bildene tilhører fotografene

This post has no comments. Be the first to leave one!

Join the discussion

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *